Zabıtadan Dilencilere Yönelik Operasyon
Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, küçük yaştaki çocuklarını da kullanarak vatandaşlarımızın duygularını istismar eden ve şehrimizde trafik güvenliğini tehlikeye sokan dilencilere yönelik çalışma başlattı.


Dilendirilen Çocuklar İçin Özel Önlem Alınıyor
Tekirdağ Valiliği İl Yazı İşleri Müdürlüğünün 04.09.2020 tarih ve 9799 Sayılı Çocuk Hizmetleri Uygulamalarına ilişkin karar ile ilgili genelge (2020/4) kapsamında, şehrimizin muhtelif noktalarında aileleri tarafından dilendirilen, su ve mendil satma, araç camı silme vb. şekilde çalıştırılan küçük yaştaki çocuklar, Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından tespit edilip muhafaza altına alınarak ve dilencilik işinin tekrarlanması durumunda veli ya da vasilerine cezai işlem uygulanacağı hususunda gerekli uyarılar yapılarak ailelerine teslim ediliyor.
Vatandaşlarımızdan dilencilik yaparak haksız kazanç elde eden, dinî duygularını sömüren ve trafikteki vatandaşlarımızı rahatsız ederek trafik düzenini bozan kişilere itibar etmemelerini, bu tür durumları gördüklerinde polise ya da zabıta ekiplerine bildirmelerini önemle rica ediyoruz.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: