METEOROLOJİ Genel Müdürlüğü'nün (MGM) fırtına uyarısında bulunduğu iller arasında bulunan Tekirdağ'ın Saray ilçesinde denize girme yasağı 2 gün uzatıldı.
MGM'nin uyarısının ardından Tekirdağ Valiliği, dün Marmara Denizi'ne kıyısı olan Marmaraereğlisi, Şarköy ve Süleymanpaşa ilçelerinde 3 gün, Karadeniz'e kıyısı bulunan Saray ilçesinde 2 gün süreyle denize girmenin yasaklandığını açıkladı. Açıklamada, "Meteoroloji Genel Müdürlüğünce alınan verilere göre ve kıyısı bulunduğumuz denizlerimizin genel durumu göz önüne alınarak, vatandaşlarımızın can güvenliğinin tehlikeye girmemesi amacı ile Marmaraereğlisi ilçemiz Sultanköy Mahallemizde, Şarköy ve Süleymanpaşa ilçelerimiz genelinde 14-15-16/08/2025 tarihlerinde 3 gün süreli, Saray ilçemiz genelinde ise 14-15/08/2025 tarihlerinde denize girmek yasaklanmıştır" denildi.
Valilik, Saray ilçesinde denize girme yasağının 2 gün uzatıldığı açıkladı. Açıklamada, "Meteoroloji Genel Müdürlüğünce alınan verilere göre ve kıyısı bulunduğumuz denizlerimizin genel durumu göz önüne alınarak, vatandaşlarımızın can güvenliğinin tehlikeye girmemesi amacı ile Saray ilçemiz genelinde 16-17/08/2025 tarihlerinde 2 gün denize girmek yasaklanmıştır" denildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: