Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilen ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra CHP Genel Başkan Yardımcıları, Milletvekilleri, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, İl ve İlçe Başkanları, çevre illerden gelen İl ve İlçe Belediye Başkanları, partililer ve Tekirdağlı vatandaşların katıldığı açılış töreni öncesi Genel Sekreter Oral Karakaya ve Teski Genel Müdürü Dr. Şafak Başa Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ tarafından yapılan ve yapılacak olan projelerle ilgili bilgiler verdi.
Albayrak” Kalan 841 Günde de Bütün Gücümüzle Hizmet Etmeye Devam Edeceğiz”
Açılış töreninde konuşma yapan ve konuşmasına “Sayın Genel Başkanım Cumhuriyet ve Atatürk sevdalılarının bulunduğu ilimize hoş geldiniz diyerek başlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak “1011 günden beri vatandaşlılarımıza var gücümüzle hizmet ediyoruz. Kalan 814 günümüzde de var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Hizmet süremiz içinde şu ana kadar 11 ilçemize hizmet etmeye devam ediyoruz. Bu başarı belediye başkanlarının değil örgütümüzün ve bizi seçen halkımızındır. “Yiğit yattığı yerden belli olur” atasözüyle yola çıkarak yeni binamızın temelini atıyoruz. 45 Projemizin toplam değeri 450 milyon liradır. Hizmet süremizin sonuna kadar bu rakam 1 milyar lira olacaktır. Tekirdağ daha önce İstanbul’un arka bahçesiydi şimdi ise yaptığımız hizmetlerle Türkiye’nin Avrupa’ya açılan kapısı oldu.” dedi.
Başkan Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin çok kısa zamanda da ISO 90001 Kalite Yönetim Sistemi, OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetimi Sistemi, 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgelerini de alacaklarını ve kaliteden hiçbir zaman ödün vermeyeceklerini söyledi.
Yorumlar
Kalan Karakter: