Tekirdağ'da İstiklal Marşı'nın Kabulünün 101. Yıldönümü Kutlandı
İstiklal Marşı'nın kabulünün 101. yılı ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla Tekirdağ'da program düzenlendi.


Ardından Mehmet Akif Ersoy'un vefatının 86. yıl dönümü dolayısıyla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından hazırlanan video gösterildi.
Programda, il genelinde okullarda düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere, Vali Aziz Yıldırım ve protokol üyeleri tarafından ödül verildi.
Daha sonra İstiklal Marşı'nın ilk iki kıtası yarışmada dereceye giren öğrenciler tarafından, son kıtası ise protokol üyeleri ve katılımcılar tarafından okundu.
Vali Yıldırım ve protokol üyeleri programın ardından kentte bir alışveriş merkezinde Yahya Kemal Beyatlı Güzel Sanatlar Lisesi orkestrası tarafından düzenlenen konseri izledi.
İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan konserde öğretmen ve öğrenciler kahramanlık türkülerini seslendirildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: