Tekirdağ'da 2 gün önce etkili olan kar yağışı, yerini dondurucu soğuklara bıraktı. Kentte gündüz 1 derece olan hava sıcaklığı geceleri eksi 7 dereceye kadar düştü. Ara sokaklarda ve kaldırımlarda temizlenmeyen karlar ise buz tuttu. Bölgede yaşayanlar yürümekte güçlük çekerken, Tarihi Bedesten Çarşısı esnafı, belediyenin çalışma için bıraktığı tuzları kovalarla taşıyarak, buz tutan sokaklara ve kaldırımlara döktü. Esnaf Sabri Demirci, belediyenin bazı sokaklara giremediğini belirterek, "Biz de kendimiz bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Yolların durumu çok kötü" dedi. Tuzlama yapan bir diğer esnaf Ferit Albay ise buz tutan ara sokakların yaya ve araçlar tehlike yarattığını belirterek, "Tuzlama yaparak olumsuzluk yaşanmaması için gayret ediyoruz. Dün yolumuzu kardan açmaya çalıştık bugün de tuzumuzu attık" dedi.
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yetkilileri de kent genelinde buzlu yollarda tuzlama çalışmalarının sürdüğünü söyledi.
Tekirdağ'da Buzlanan Yolları Esnaf Tuzladı
Tekirdağ'da, 2 gün önce etkili olan kar yağışının ardından dondurucu soğukta buzlanma meydana geldi. Ara sokaklarda esnaf, tuzlama çalışması yaptı. Tuzlama yapan esnaf Ferit Albay buz tutan ara sokakların yaya ve araçlar tehlike yarattığını belirterek, "Tuzlama yaparak olumsuzluk yaşanmaması için gayret ediyoruz. Dün yolumuzu kardan açmaya çalıştık bugün de tuzumuzu attık" dedi.


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: