Tekirdağ'da Atatürk Büstüne Çirkin Saldırı!
Tekirdağ’ın Marmaraereğlisi İlçesi Yeniçiftlik Mahallesi Nizamettin Demirören İlköğretim Okulu’nda bulunan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün büstü, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin sprey boyayla çirkin saldırısına uğradı.


Sosyal medya hesabından Atatürk’ün büstüne yapılan çirkin saldırının fotoğraflarını paylaşarak tepkisini dile getiren CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, “Andımızın kaldırılması ve madalyalardan Atatürk kabartmasının çıkarılmasının ardından Marmaraereğlisi'nde ki Yeniçiftlik İlköğretim Okulu'nda Atatürk büstünün üzerine "Atatürkçülük putperestliktir" ibareli yazılar yazılıp Atatürk kinini kusan yazı bırakıldı. Bütün bunların tesadüf olmadığını biliyoruz. Atatürkçülükten rahatsız olanların adım adım harekete geçtiği görülüyor. Valilik ile görüşerek, konunun takipçisi olduğumuzu belirttik. Bu olayın göstermelik soruşturma ile üzerinin kapatılmaması için gerekeni yapacağız. "Hayatta en hakiki mürşit ilimdir" diyen Atatürk, yol göstericimizdir” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: