Levent TÜYSÜZ/ PAMUKOVA (Sakarya), - SAKARYA’nın Pamukova ilçesinde TIR’a arkadan çarpan otomobilin sürücüsü Mithat Dinçer (87) hayatını kaybetti, eşi G.D. (81) ise hafif yaralandı.
Kaza, geçen gece D-650 karayolunun Hayrettin Mahallesi mevkiinde meydana geldi. İstanbul’da ikamet eden ve Bilecik’in Söğüt ilçesinden dönüş yaptıkları öğrenilen yaşlı çiftin bulunduğu 26 GG 821 plakalı otomobil, Mithat Dinçer’in kontrolünde aynı yönde ilerleyen plakası öğrenilemeyen TIR’a arkadan çarptı. Çarpışmanın ardından araçta sıkışan sürücü Mithat Dinçer, itfaiye tarafından çıkarıldı. Ancak sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Dinçer’in olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi.
Otomobilde yolcu olarak bulunan eşi G.D. ise kazadan hafif yaralı olarak kurtuldu ve sağlık ekiplerince ayakta tedavi edildi. Mithat Dinçer’in cenazesi Pamukova İlçe Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı.
Yorumlar
Kalan Karakter: