Kırklareli Belediyesi, GSM-Gençlik Servisleri Merkezi ve Oyuncak Kütüphanesi tarafından başlatılan oyuncak kampanyasında toplanan oyuncaklar sahiplerine ulaştırılmak üzere hazırlanmaya başladı.
Kırklareli Belediyesi'nin desteğiyle, fazla oyuncakları olanlarla, oyuncağa ihtiyacı olanların bir platformda buluşturulması amaçlanan kampanyada oyuncakların bakımı ve temizliğine başlandı. Oyuncaklar, yaş gruplarına, çeşitlerine ve durumlarına göre ayrılarak bakımlarının yapılmasının ardından yeni sahipleri ile buluşturulacak.
Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, ihtiyaç sahibi çocukların bu kampanya ile bir nebzede olsa gülümsemelerine yardımcı olmak istediklerini söyledi. Kesimoğlu, oyuncakları kısa süre içerisinde yeni sahiplerine ulaştıracaklarını ifade etti. - KIRKLARELİ
Oyuncaklar Sahiplerine Ulaştırılmak İçin Hazırlanıyor
Kırklareli Belediyesi, GSM-Gençlik Servisleri Merkezi ve Oyuncak Kütüphanesi tarafından başlatılan oyuncak kampanyasında toplanan oyuncaklar sahiplerine ulaştırılmak üzere hazırlanmaya başladı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: