OSMANGAZİ Belediyesi ve Bursa’daki rotary kulüpleri daha temiz bir dünya için farkındalık amaçlı çöp toplama etkinliği düzenledi. Etkinlikte 250 kilogram çöp toplandı.
Osmangazi Belediyesi ve Bursa'daki rotary kulüpleri her yıl Eylül ayının üçüncü Cumartesi günü kutlanan Dünya Temizlik Günü’nde, insanlarda temiz çevre bilincinin oluşması ve daha temiz bir dünya için ortak bir çevre temizliği etkinliği gerçekleştirdi. Daha temiz bir çevre oluşturmak için düzenlenen çöp toplama etkinliğine Osmangazi Belediye Başkan Yardımcıları Tolga Kornoşor ve Mücahit Yıldızhan, Rotary kulübü üyeleri ve Osmangazi Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleri katıldı. Etkinlikte İnkaya Çınarı ve İnkaya Piknik Alanı arasındaki 1 kilometrelik alanda 250 kilo çöp toplanarak Dünya Temizlik Günü’nde farkındalık oluşturuldu.
‘TEMİZ BİR ÇEVRE İÇİN KİRLETMEYELİM’
Dünya Temizlik Günü’nde Bursa’daki rotary kulüpleriyle birlikte ortak bir etkinlik düzenlediklerini ifade eden Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Mücahit Yıldızhan, “Bugün Osmangazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Bursa’daki rotary kulüpleriyle birlikte İnkaya mahallemizde temizlik çalışması yaptık. Bu etkinliği yer yıl Eylül ayının üçüncü Cumartesi günü kutlanan Dünya Temizlik Günü’nde yaparak bir farkındalık oluşturmak istedik. Temiz bir çevre için kirletmeyelim, çöplerimizi yerlere atmayalım” dedi.
Etkinliğe katılan Bursa’daki rotary kulüpleri verdiği desteklerden dolayı Osmangazi Belediyesi’ne teşekkür etti.
Yorumlar
Kalan Karakter: