“Apartmanlarımız okutuyor, Süleymanpaşa’nın filizleri yetişiyor” projesi kapsamında, maddi olanakları kısıtlı ve ailesinin gelir düzeyi düşük, ekonomik olarak bursa ihtiyacı olan öğrencilere, ülkeye yararlı kişiler olarak yetiştirilmelerine katkı sağlamak amacıyla apartman yöneticileri tarafından verilen burslar için katılımcı her apartman, site, işyeri girişlerine asılan ve binanın bir öğrenci okuttuğunu gösteren plaket, projenin son destekçisi Değirmenaltı Konakları adlı siteye Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat tarafından asıldı.
PROJE DESTEKÇİSİ SİTE SAKİNLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ
Proje destekçisi siteyi ziyaret ederek bir süre site yöneticisi ve sakinleriyle sohbet eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, "Bu site bir öğrenci okutuyor" adlı plaketi site girişine asarak projeye desteklerinden ötürü site yöneticisi ve sakinlerine teşekkür etti.
SÜLEYMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANI EKREM EŞKİNAT:“AMACIMIZ ÖĞRENCİ OKUTULMASINA VESİLE OLMAKTIR”
Projenin amacı ile ilgili kısa bir bilgi veren Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat; “Bizim bu projede amacımız aramıza 3-5 kişi daha katmak değil, Süleymanpaşa genelindeki apartmanları, kişi ve kurumları da içine alarak böyle bir proje gerçekleştirip öğrenci okutulmasına vesile olmaktır. Hedefimiz herkesi bu projeye katmak ve sürekliliği olan geniş bir ağ kurmak.” şeklinde konuştu.
“HERKESİ BU KAMPANYAYA KATILIP BİR ÖĞRENCİMİZİN DAHA OKUMASINA YARDIMCI OLMAYA DAVET EDİYORUM”
Süleymanpaşa’daki herkesi projeye katılmaya davet eden Eşkinat; “Aylık 200 TL katılım ile bir apartman, bir topluluk ya da bireysel olarak herkesi bu kampanyaya katılıp bir öğrencimizin daha okumasına yardımcı olmaya davet ediyorum. Yeni eğitim öğretim yılında yeni filizlerimiz için lütfen sizlerde katkı verin.” ifadelerini kullandı.
Yorumlar
Kalan Karakter: