Mahalleli 25 Gündür Su Sıkıntısı Çekiyor!
Malkara ilçesindeki bir mahallede vatandaşlar, su sıkıntısı yaşıyor.


Günün belirli saatlerinde suyun aktığı mahallenin sakinleri, su ihtiyaçlarının bir bölümünü yaklaşık 2 kilometre mesafedeki çeşmeden karşılıyor.
Vatandaşlar bu suyla hayvanlarına su veriyor ve banyo ihtiyaçlarını karşılıyor.
TESKi yetkilileri ise mahalle sakinlerinin suyun büyük kısmını tarım ve hayvancılıkta kullandıklarını, yaşanan sıkıntıyı tankerlerle su taşıyarak gidermeye çalıştıklarını ifade etti.
Mahalle sakinlerinden İsmail Hüner, gazetecilere, yaz aylarında su sıkıntısı yaşadıklarını ancak bu sorunun kısa sürede ortadan kalkacağına inandıklarını dile getirdi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: