Kaza, Ergene ilçesi Marmaracık Mahallesi çevre yolu bağlantısında meydana geldi. Ergene ilçesinde yüklediği LPG gazını İstanbul iline götürmek için yola çıkan Ekrem İnce idaresindeki 34 DL 8283 plakalı tanker ile çevre yolu bağlantı yolundaki virajı alamayınca tanker devrildi. Tankerin sürücüsü İnce yaralanırken basınlı olarak gaz sızıntısı başladı. Bunun üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Polis ekiplerince çevre yolu çift şeritli olarak trafiğe kapatıldı. Gazın tamamen sızıntısının bitmesiyle yol 5 saat sonra trafiğe açıldı. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürüyor.
LPG Tankeri Devrildi Faciadan Dönüldü
Tekirdağ’ın Ergene İlçesi’nde LPG yüklü tanker sürücünün virajı alamaması sonucu devrildi. Kazada tanker sürücüsü yaralanırken faciadan dönüldü.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: