Türk Kızılayı Kırklareli Şubesi ve Lüleburgaz Kan Merkezince kan bağışı kampanyası başladı.
Lüleburgaz Kan Merkezinde görevli Dr. Sencer Erşen, muhabirine yaptığı açıklamada, Vilayet Meydanı'ndaki tırda kan bağışlarının kabul edildiğini söyledi.
Kampanyanın 3 gün süreceğini belirten Erşen, Kırklarelili vatandaşlardan kan bağışı kampanyasına destek olmalarını beklediklerini ifade etti.
Eşen, düzenledikleri kampanyalarla kan bağışçısı sayısını artırmayı hedeflediklerini belirterek, "Kan bağışını arttırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu çabalarımıza karşın halkımızdan da beklentimiz kendilerinin de bir gün hasta olabileceklerini düşünerek, kendilerinin ve ailelerinin de bir gün kana ihtiyaçlarının olabileceğini düşünerek, sağlıklı oldukları dönemde kan bağışında bulunmalarıdır." dedi.
Kırklareli'de Kan Bağışı Kampanyası
Türk Kızılayı Kırklareli Şubesi ve Lüleburgaz Kan Merkezince kan bağışı kampanyası başladı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: