Kırklareli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarını belirlenen program dahilinde sürdürüyor.
Ekipler, yaklaşık 15 gün önce Karakaş Mahallesi 336., 379. Sokak ve 1. Bayındır Sokak üzerinde başlattıkları yol ve kaldırım düzenleme çalışmasını tamamladı. Yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarının belirlenen program dahilinde devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, "Çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Kentimizin birçok noktasında ekiplerimiz çalışıyor. Bu kapsamda Karakaş Mahallemizde bulunan 3 sokağımızı parke taşı kaplayarak yeniledik. Yol düzenleme çalışmalarımız artarak devam edecek" dedi.
Kırklareli'de 3 Sokak Daha Yenilendi
Kırklareli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarını belirlenen program dahilinde sürdürüyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: