Marmara Ereğlisi’nde 18 Aralık akşamı Bulvar Caddesi üzerinde Nuri Petek’ye ait olan iddia bayisine gelen kar maskeli eli silahlı soyguncular, iş yeri sahibini önce darp etti sonra kasada bulunun 4 bin lira ile yılbaşı çekilişine ait milli piyango biletlerini çalarak olay yerine geldikleri motosiklet ile kaçtı. Olay sonrası Marmara Ereğlisi İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri iş yerine ait güvenlik kamera görüntülerini inceledi. Yapılan incelemelerde soygunu Emrah Dilekoğlu ile Onur Köprülü’nün gerçekleştirdiği tespit edildi.
POLİS KISKIVRAK YAKALADI
Öte yandan 9 Aralık akşamı Hükümet Caddesi üzerinde bulunan market soygununu da aynı kişilerin gerçekleştirdiği belirlendi. Polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucu Emrah Dilekoğlu ile Onur Köprülü’nün İstanbul Şişli’ye kaçarak saklandığı tespit edildi. Marmara Ereğlisi İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri soyguncuları yemek yemek için gittikleri lüks bir otelde kıskıvrak yakaladı.
SOYGUNCULAR TUTUKLANDI
Gözaltına alınan soyguncuların saklandıkları evde yapılan detaylı aramalarda iddia bayisinden çaldıkları milli piyango biletleri de ele geçirildi. Emrah Dilekoğlu ve Onur Köprülü ifadeleri alınmak üzere Marmara Ereğlisi İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi. Emniyette işlemlerinin tamamlanmasının ardından soyguncular adliyeye sevk edildi. Savcı tarafından alınan ifadelerin ardından tutuklanma talebi ile hakim karşısına çıkan Emrah Dilekoğlu ile Onur Köprülü tutuklanarak Silivri cezaevine gönderildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: