İntihar Girişimini Film İzler Gibi İzlediler
Rahim Taşkın/Ünzüle Coşkun (Çorlu Haber) – Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde işten çıkarıldığı için eşinin kendisinden boşanacağını iddia eden Şahin I. çevre yolunda bulunan üst geçide çıkarak intihar etmek istedi. Şahin I. güvenlik güçleri tarafından ikna edilerek indirildi. İntihar girişimini, çevrede toplananlar cep telefonlarına kaydederek izledi.


“FİLM İZLER GİBİ İZLEDİLER”
İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekiplerince yol trafiğe kapatılırken İtfaiye ekipleri, Şahin I.’nın atlama ya da düşme ihtimalini göz önünde bulundurarak zemine şişme branda açtı. Diğer araç sürücüleri olan biteni film izler gibi izleyip cep telefonları ile görüntülemek için adeta birbirleri ile yarıştı. Polis, uzun süre uğraşsa da Şahin I.’yı ikna edemedi. Bunun üzerine eşi olay yerine çağrıldı. Eşinin geldiğini gören Şahin I. ikna edilerek bulunduğu noktadan indirildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: