İndirim Sevinci Kısa Sürdü! Benzin ve Motorine Dev Zam
Geçtiğimiz gün sürücüleri sevindiren bir gelişme yaşanmış, benzin ve motorin fiyatlarında indirime gidilmişti. EPGİS, akaryakıt fiyatlarına zam geldiğini duyurdu.


Ukrayna ile Rusya arasında günlerdir devam eden savaş, petrol fiyatlarını doğrudan etkiliyor. Haliyle bu durum da kaçınılmaz olarak akaryakıt fiyatlarına yansıyor.
Geçtiğimiz günlerde, benzin ve motorin fiyatlarında sürücüleri sevindiren bir gelişme yaşanmıştı. Akaryakıt fiyatlarında yapılan son artışın yarısı oranında indirime gidilmişti.
Ancak araç sahiplerinin sevinci kısa sürdü. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS), akaryakıta zam geldiğini duyurdu.
GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI
Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS), gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine ve motorine zam geldiğini duyurdu.
EPGİS tarafından yapılan açıklamaya göre; 03 Mart 2022 tarihinden itibaren pompaya yansıyacak şekilde benzinin litre fiyatına 88 kuruş, motorinin litre fiyatına ise 1 lira 51 kuruş zam geldi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: