Gelecek Partisi Tekirdağ’da Sahaya İndi
Tekirdağ (Çorlu Haber) Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu liderliğinde kurulan Gelecek Partisi çalışmalara başladı.


TEKİRDAĞ’DA TEŞKİLATLANMA BAŞLADI
Eski Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu öncülüğünde kurulan Gelecek Partisi'nin teşkilat yapılanması başladı. Gelecek Partisi'nin Kurucular Kurulu'nda çoğunluğun oyunu alan eski Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, partinin genel başkanı seçildi. Kurucular Kurulu’nda yer alan Tekirdağlı siyasetçi Ahmet Akçay, süreç hakkında bir bilgi verdi. Tekirdağ’da saha çalışmalarına başladıklarını ifade eden Akçay, “154 kişi kurucular kurulunda görev aldı. Kurucular kurulu olarak genel başkanımızı seçtik. Oy birliği ile sayın başbakanımız Ahmet Davutoğlu genel başkanlığa seçildi. Genel Başkanımız bu süreçten sonra alt kurulları oluşturacak. Merkez yönetim kurulu çalışmalarımızın ardından taşra teşkilatlanmalarımız başlayacak” dedi.
İRTİTİBATA WHATSAPP ÜZERİNDEN GEÇİLECEK
Tekirdağ’da sahaya inerek görüşmelere başladıklarını söyleyen Akçay, Gelecek Partisi olarak hafta başı itibarıyla sahaya Tekirdağ’da sahaya indik. Tekirdağ’da partimize katılmak isteyenler bize sosyal medya ve 0533 086 69 59nolu whatsapp hattı üzerinden ulaşabilirler. STK ve basımızın temsilcilerini ziyaret edeceğiz. Onları önerilerini alacağız. Partimize üye olmak isteyen ve görev almak isteyenlerin taleplerini alacağız” diye konuştu.
GELECEK MİLLETİMİZİNDİR. GELECEK TÜRKİYE'NİNDİR
Türkiye’nin geleceği için yola çıktıklarını ifade eden Akçay, “Bütün baskılara ve oluşturulmaya çalışılan korku atmosferine rağmen ülkemize müreffeh bir gelecek çizmek için Liderimiz Ahmet Davutoğlu öncülüğüde bir araya geldik. Gelecek milletimizindir, gelecek Türkiye'nindir. Cumhuriyetimizin 100. Yılına hazırlandığımız bu dönemde, ülkemize demokratik ve müreffeh bir gelecek ufku çizmek için bir araya geldik. Geçmişe ağıt yakmaya değil, ortak bir gelecek inşa etmeye geliyoruz. Bu gelecek yürüyüşünde bize rehberlik edecek olan temel ilkelerimizi milletimizle paylaşmak ve bir anlamda ahitleşmek istiyoruz. Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde kurulan Cumhuriyetimizin ve demokrasimizin birikimini de koruyacak ve gelecek nesillere aktaracağız. Gün; devlet aklını, insan onuru ve millet vicdanı ile buluşturma günüdür. Gün; geçmişimizden güç alarak ve bugünü doğru anlayarak geleceğimizi inşa günüdür. Gün; herkesin güven içinde yaşadığı özgür bir gelecek inşa etme günüdür. Gün geçmişe takılıp kalma günü değil, geleceğe ve ufka yürüme günüdür. Gelecek Partisi hepimizin geleceğinin adresi, kaynağı ve umut ışığıdır. Gelecek Partisi milletimizin yarınıdır. Gelecek bizimdir. Gelecek milletimizindir. Gelecek Türkiye'nindir” diye sözlerini tamamladı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar 1
Kalan Karakter: