Dere Yatağından Geçmek İsteyen Cip Akıntıya Kapılarak Suya Gömüldü
Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde dere yatağından geçmek isteyen akıntıya kapılarak suya gömüldü. Araçta bulunan iki kişi kendi imkanlarıyla cipin tavanına çıkarken yardıma gelen vatandaşlarca kurtarıldı.


ARACIN TAVANINA ÇIKTILAR
Cipte bulunan A.K. ve kardeşi M.K. hemen aracın tavanına çıktı ve kendilerini kurtarması için çekici çağırdı. Gelen çekicinin sürücüsü suyun akış hızı ve deriliği nedeniyle aracı çekemedi. Aracın tavanındaki ağabey-kardeş ise yardıma gelen vatandaşlarca kurtarılırken durum itfaiye ve polis ekiplerine bildirildi. Gelen itfaiye ekipleri yarısına kadar suya gömülen cipi kepçe yardımıyla sudan çıkarttı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: