Cuma Günü Tüm Trakya'nın Kalbi Ergene Velimeşe İçin Atacak
ERGENE (Çorlu Haber) - TFF 3.Lig 1.Grupta play offlara kalma başarısı gösteren gururumuz Ergene Velimeşespor ilk maçını 10 Mayıs Cuma günü kendi sahasında oynayacak. Saat 16.30’da Nazilli Belediyespor’u kendi evinde konuk edecek olan mavi beyazlılar taraftarının da desteği ile müsabakayı kazanmak istiyor.


Bu önemli maç öncesinde açıklamada bulunan Ergene Velimeşespor Kulübü, “10 Mayıs Cuma günü oynanacak maça tüm Trakya halkını, tüm spor severleri, kalbinde futbol aşkı olan herkesi bekliyoruz, Trakya’mızı, Tekirdağ’ımızı, Ergene’mizi, Velimeşe’mizi en iyi şekilde temsil eden takımımız Play off yarı final müsabakasının ilk maçında Nazilli Belediyespor’u konuk ediyor, sizlerin desteği ile ilk maçta avantajı sağlayıp seyircisiz oynanacak ikinci maçta avantajımızı koruyup önce finale sonrada ikinci lige yükseleceğiz. Her maç final, Bu sezon evimizde oynayacağımız son maçta takımını yalnız bırakma. Bu takım sahipsiz değil, bu takım hepimizin takımı, hepimizin Gururu” açıklamasında bulunuldu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: