Cami Cemaatini Çileden Çıkaran Hırsız Tutuklandı
Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde 3 camiden hırsızlık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı.


Ekipler, eşkalini belirledikleri zanlı Ömer. E'yi Camiatik Mahallesi Hürriyet Caddesi'nde gözaltına aldı.
Zanlı, emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. Zanlının cezaevi firarisi olduğu ve 5 suçtan arandığı belirlendi.
Bu arada camilerde yaşanan hırsızlık güvenlik kamerasına yansıdı.
Merkez Camiatik Mahallesi'ndeki Cumhuriyet, Hacı Salih ve Gazi Süleymanpaşa camilerine giren zanlı, camilerde bulunan laptop, monitör, projeksiyon cihazı, kamera kayıt cihazı ile cami girişinde bulunan sadaka kutusu ve içindeki bir miktar bozuk parayı çalmıştı.
Polis, zanlının yakalanması için çalışma başlatmıştı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: