Büyükşehir Belediyesinden Karantina Hastalarına Gıda ve Hijyen Paketi
Halk sağlığına büyük önem veren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Kovid-19 salgın sürecinde sosyal projeleriyle vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.


Gıda ve hijyen destek paketi yardımından yararlanmak isteyen vatandaşlar Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ALO 153 Çağrı Merkezini arayarak ya da e-Devlet üzerinden HES kodları, TC kimlik numaraları ve iletişim bilgileri ile birlikte ön kayıtlarını yaptırarak başvurularını gerçekleştirebilirler.
“BU SÜRECİ KURALLARA UYARAK ATLATACAĞIZ”
Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, tüm dünya gibi Türkiye’nin de Kovid-19 salgını nedeniyle zor günler geçirdiğini belirterek, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, salgının ülkemizde görüldüğü ilk günden bu yana vatandaşlarımızın sağlığı için önemli projeleri hayata geçirdik, geçirmeye de devam edeceğiz. Kovid-19 tanısı konulan vatandaşlarımızın yanındayız. Bu süreci hep birlikte, kurallara uyarak atlatacağımıza inanıyorum. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman vatandaşlarımızın yanında olacağız. Tüm vatandaşlarıma sağlıklı günler diliyorum” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: