Büyükşehir Belediyesi’nin Wifi Hizmeti Artık Daha Hızlı
TEKİRDAĞ (Çorlu Haber) - Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen “Büyükşehir Wifi” hizmetinde kapsamında kullanıcı başına 2 mbit olan internet hızı 4 Mbit’e çıkarılarak 2 katına yükseltildi.


Vatandaşlar kapsama alanları içerisinde BÜYÜKŞEHİR-WİFİ isimli kablosuz ağa bağlanarak açılan portal ekranına sadece telefon numarası bilgilerini girerek cep telefonlarına gelen şifre ile sisteme kaydolabilecek. Bu işlemin ardından da Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen ücretsiz internet hizmetinden yararlanabilecek.
WİFİ HİZMET AĞI BÜYÜYOR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen “Büyükşehir Wifi” hizmeti kapsamında Süleymanpaşa ilçesi Merdivenli Park ve Yeni Kent Meydanı ile Çerkezköy ilçesindeki Kent Park’ta alt yapı çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar tamamlandığında bu alanlarda da vatandaşlara ücretsiz wifi hizmeti sunulacak.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: