Belediye Başkanından Ergene Velimeşespor’a Çirkin Saldırı
Rahim Taşkın/Ünzüle Coşkun (Çorlu Haber) – TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Ergene Velimeşespor Futbol takımı hafta sonu çıktığı Aydın deplasmanında saldırıya uğradı.


Ergene Velimeşespor yönetimi yaşanan bu skandalı sosyal medya hesabından duyurarak yetkililerden yardım istedi. Takımımız şuanda Stadyumda mahsur kalmış durumda, dışarı herhangi bir şekilde çıkılamıyor. Açıklamada, “Oyuncularımız Fiziki olarak Nazilli Belediye başkanı tarafından saldırıya uğradı ardından Karşı takım yöneticileri, oyuncuları ve taraftarları tarafından da Saldırıya uğradı. Başta Nazilli Belediye başkanı olmak üzere Karşı Takım yöneticilerini, oyuncuları ve taraftarları kınıyoruz. Takımımız şuanda Yetkililerden yardım bekliyor” denildi.
Yaşanan bu üzücü olay sonrası Ergene Velimeşespor'a geçmiş olsun dileklerimizi iletirken saldırıyı gerçekleştiren kişileri Çorlu Medya Grup olarak kınıyoruz.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: