Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı, Kapaklı ve Çerkezköy ilçelerinde üç farklı depoda sahte temizlik malzemesi üretildiği ihbarını aldı. İhbar üzerine ekiplerin depolara yaptığı operasyonlarda farklı markalar adı altında piyasaya sürülmek üzere hazırlanan tonlarca sahte deterjan ve temizlik ürünü tespit edildi. Operasyonlarda 500 kilogram toz deterjan, farklı ebatlarda ambalajlanmış toplamda 23 bin 175 litre sıvı bulaşık ve temizlik deterjanı bulundu. Sahte üretim faaliyetleri için gerekli olan 6 bin rulo etiket, 29 bin 786 boş bidon ve çeşitli ebatlarda poşetler de ele geçirildi. Ayrıca, depolarda ürünlerin paketlenmesi için kullanılan bir kodlama makinesi ve paketleme kapakları da bulundu. Ele geçirilen malzemelerin toplam piyasa değerinin 12 milyon lirayı bulduğu belirtildi. Sahte üretim faaliyetlerine karıştığı belirlenen kişilere yönelik soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.
Tekirdağ'da 12 Milyon Liralık Sahte Deterjan Operasyonu
Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı tarafından Kapaklı ve Çerkezköy ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonlarda, yasa dışı yollarla üretilerek, satışa sunulmak üzere depolarda saklanan 12 milyon lira değerinde sahte deterjan ele geçirildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: