Karantinada Bulunan Minik Öykü'ye Doğum Günü Sürprizi Yapıldı
Edirne'nin Keşan ilçesinde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) karantinasında bulunan ilkokul öğrencisi Öykü Vardelli'ye belediye ekipleri doğum günü sürprizi yaptı.


Minik Öykü, doğum günü sürprizi dolayısıyla sevinç yaşadı.
Belediye görevlilerinin sürprizi karşısında mutluluğunu gizleyemeyen Vardell, "Hayatımda unutamayacağım bir doğum günü kutladım. Bu doğum günümü yalnız geçireceğimi sanıyordum. Çok teşekkür ederim. Şu an ne diyeceğimi bilemiyorum. 8 yaşında oldum. Okulda kutlayacaktım ama 9 gün erteleyeceğiz. Gerçekten bu doğum günümü hiç unutmayacağım." ifadelerini kullandı.
Akdemir ise Vardarelli ailesine Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’nun selamlarını ve geçmiş olsun dileklerini iletti.
Öykü'nün karantinada olması nedeniyle doğum gününün okulda arkadaşlarıyla kutlayamadığını dile getiren Akdemir, şunları kaydetti:
"Kızımıza kapıdan doğum günü yaptık. Sağlıklı mutlu yaşlar dileriz. Mesafeyi koruyarak doğum gününü kutladık. Okuldaki doğum gününe çok hazırlanmıştı. Ama testi pozitif çıkınca çok üzülmüş. Üzüntüsünü paylaşmak ve geçmiş olsun dileklerimizi iletmek adına kapıdan pastasını verdik."
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: