Yük Treni Otomobile Çarptı!

TAKİP ET

Rahim Taşkın/Ünzüle Coşkun (Çorlu Haber) - Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde bariyeri kapalı hemzemin geçitten geçmeye çalışan otomobile yük treni çarptı. Faciadan dönülen kazadan otomobile bulunan 2 kişi şans eseri yara almadan kurtuldu.

Olay, saat 10.30 sıralarında Ergene İlçesi Velimeşe Mahallesi girişinde bulunan hemzemin geçitte meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Kapıkule-Çerkezköy seferini yapan 13007 sefer sayılı yük treni, bariyerleri kapalı hemzeminden geçmek isteyen H.Ü.Ö. yönetimindeki 59 ADE 233 plakalı otomobile çarptı. Meydana gelen kazada otomobil metrelerce sürüklenerek hurdaya döndü.
KAZA UCUZ ATLATILDI
İhbar üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Kazayı otomobilde bulunan H.Ü.Ö ile V.A.A. şans eseri yara almadan atlattı. Kaza nedeniyle oluşan uzun araç kuyrukları jandarma ekiplerinin kontrollü geçiş sağlamasıyla normale döndü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
BARİYERLERE BİR ÇÖZÜM BULUN!
Sık sık kazaların yaşandığı hemzemin giçidinde bulunan bariyerlerin sıkıntılı olduğunu dile getiren vatandaşlar, "Bizim iş yerimiz buraya yakın. Burada sık sık kazalar meydana geliyor. Bariyerlerin araları yeterli değil araç sürücüleri dikkatsiz olunca ben geçerim diyorlar sonuçları böyle üzücü oluyor. Şans eseri bu kazada kimse yaralanmadı ama canlarında da olabilirdi. Araçların geçiş mesafesi kadar burada aralık var bu bariyerleri biraz daha uzatırlarsa kimse geçemeyeceği için böyle kazalar meydana gelmez. Yetkilileri göreve davet ediyoruz" dedi.