Yol çalışmalarındaki Tedbirsizliğin Faturasını Vatandaşlar Ödüyor

TAKİP ET

Ünzüle Coşkun (Çorlu Haber) - Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde yol yapım çalışmalarında güvenlik önlemlerinin yetersiz kalması nedeniyle kazılmış alana giren otomobilde maddi hasar meydana geldi. Vatandaşlar yetkililere sitem ederek gerekli önlemlerin alınmasını istedi.

Çorlu ilçesi Şeyhsinan Mahallesi Şehit İrfan Atasayar Sokak üzerinde yol çalışmaları sırasında alınmayan tedbirler vatandaşa pahalıya mal oldu. Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince bölgede yapımı süren yol yapım çalışmalarında alınmayan güvenlik önlemleri nedeniyle vatandaşlar isyan etti. Kopan emniyet şeridini fark etmeyerek çalışma alanına dalan otomobilde maddi hasar meydana geldi. Askıda kalan araç çekici vasıtasıyla olay yerinden kaldırıldı.
BUNUN SUÇLUSU KİM?
Yetersiz kalan güvenlik önlemine tepki gösteren vatandaşlar, “Yol çalışması yapıyor ne bir uyarı levhası var ne de bir önlem. Emniyet şeridi çekmişler o da yerlerde sürünüyor. Bugün kimse ölmedi ama araçta maddi hasar oldu. Yol yapılıyor biz ödüyoruz, araçlarda hasar oluşuyor biz ödüyoruz, bunun parası da yine bizden çıkacak. Yapsınlar çalışmaya başlamaları güzel ama önlemde alsınlar. Süratli bir araç gelse ya da ambulans veya itfaiye buraya girse sonucu daha kötü olurdu. Yetkililerden çalışma alanlarına şerit çekmelerini değil güvenlik önlemleri almalarını istiyoruz” dedi.