Yıllardır Madde Bağımlılarının Mesken Edindiği Halk Eğitim Merkezi'nden 3 Kamyon Çöp Çıktı

TAKİP ET

Rahim Taşkın/Ünzüle Coşkun (Çorlu Haber) Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 2017 yılında boşaltılarak madde bağımlılarının meskeni haline gelen eski Çorlu Halk Eğitim Merkezi bahçesinden 3 kamyon çöp çıkartıldı.

Çorlu’da Kemallettin Mahallesi’nde bulunan Çorlu Halk Eğitim Binası 2017 yılının Haziran ayında Havuzlar Mahallesi’ndeki Çorlu 15 Temmuz Kültür Merkezi’ne taşındı. 3 yıl önce kapısına kilit vurulup kendi haline bırakılan yer madde bağımlılarının meskeni haline geldi.
“MAHALLELİ MADDE BAĞIMLILARINDAN RAHATSIZ”
Uzun zamandır kullanılmayan ve bahçesi çöplüğe dönen binada herhangi bir güvenlik önlemi de alınmamış durumda. Çevrede yaşayan vatandaşlar ve esnaflar boş binanın bahçesine dadanan madde bağımlıları ile ilgili rahatsız duyduklarını belirtirken özellikle kadın ve çocukların bahse konu bölgeden geçmeye korktukları ifade edildi.
“ÜÇ KAMYON ÇÖP ÇIKTI”
Çorlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Kemalettin Mahallesi'nde atıl durumda bulunan eski Halk Eğitimi Merkezi binası ve çevresinde temizlik çalışması gerçekleştirdi. Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Güner Çetin, polis ve zabıta ekiplerinin kontrolünde ekiplerce yapılan çalışmalar sonunda söz konusu alandan üç kamyon atık ve çöp temizledi.