Yetkililer, Biri Ölünce Mi Bu Yola Çözüm Bulacaksınız?

TAKİP ET

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde neredeyse her hafta kazaların yaşandığı yolda park halindeki araçlara çarpan hafif ticari araç sürücüsü yaralandı.

Olay, Çorlu ilçesi Muhuttin Mahallesi Şinasi Kurşun Caddesi üzerinde meydana geldi. Sık sık cadde üzerinde meydana gelen kazalara bir yenisi daha eklendi. Edinilen bilgilere göre, M.K. idaresindeki 59 UD 721 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle Şinasi Kurşun Caddesi'nde yol kenarındaki park halindeki araçlara çarptı. Hafif ticari araç 4 araca çarptıktan sonra durabildi. Kaza anı bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
YARALI HASTANEYE KALDIRILDI
Çevredekilerin haber vermesi sonucu olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan M.K. tedavi edilmek üzere Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 
YETKİLİLER NE ZAMAN HAREKETE GEÇECEK!
Sık sık kazaların yaşandığı caddede esnaf yetkilileri göreve davet ederek bu soruna çözüm bulmalarını istedi. Hem CİMER'e hem belediyeye sürekli başvuruda bulunduklarını ifade eden esnaf, "Burada her hafta en az bir kaza meydana geliyor. İlla biri mi ölmesi gerekiyor buraya önlem almaları için. Sürekli başvuruyoruz en azından bir kasis yapın diye ama bir sonuç alamadık yıllardır. Burada yaşanan her kazanın sorumlusu bizim sesimizi duymak istemeyen yetkililerdir" dedi.