Ün Okulları LGS Başarısını Ödüllendiriyor

TAKİP ET

Ün Okulları , LGS'de başarı sağlayan öğrencilere Ün Okullarında eğitim göreceği 4 yıl boyunca geçerli olacak eğitim bursu veriyor.

Bir öğretmen kuruluşu olan Ün Okulları öğrencilerin eğitimde fırsat eşitliğinden yararlanmalarını dikkate alarak yüzdelik dilimleri doğrultusunda eğitim bursu veriyor. Ün Okullarının “Gelecek Sana Ait” mottosuyla yola çıktığı öğrencilerinin iyi bir akademik alt yapıyla yetişmelerini merkeze alarak öğrencilerini üniversiteye hazırlamakta.
Eş zamanlı olarak kişisel yetenek ve becerilerini nitelikli kullanmasında, farkındalıklarını arttırmada, problem çözme becerilerinin geliştirilmesinde, iyi bir okur olmasında; girişimcilik, sanat ve spor alanında kendilerini gerçekleştirmelerinde yol göstermektedir. Bireyselleştirilmiş eğitimin çok önemli olduğu günümüzde “Yeni Nesil Koçluk Sistemi “ ile öğrencilerini hem bireysel takip etmekte hem de mutlu olacakları bir yaşam tasarlamada yardımcı olmayı hedeflemektedirler.

çorlu ün okulları çorlu ün okulları yorumları çorlu ün okulları telefon çorlu ün okulları mezunları ün okulları çorlu iş ilanları