Trakya'nın En İyi Et Restoranı Çorlu'da Açıldı

TAKİP ET

Rahim Taşkın/Ünzüle Coşkun (ÇHBR)-Trakya'nın en iyi et restoranı olmaya iddialı MG Kekik Steakhouse Çorlu'da hizmet vermeye başladı. Restoran mekân tasarımı ve eşsiz lezzetleriyle dikkat çekiyor.

Gökhan Topaç ve Mehmet Aslan’ın sahibi olduğu Çorlu’da 1300 metrekarelik alana kurulan MG Kekik Steakhouse Trakya’nın en büyük et restoranı olma konusunda iddialı. Ayrıca restoran içerisinde çocuklar için özel hazırlanan bölümde yer alıyor. Kaliteli ve eşsiz lezzetleriyle iddialı olan restoranın açılışına, CHP Tekirdağ Milletvekilleri Candan Yüceer ve Emre Köprülü, Çorlu İlçe Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, AK Parti ve CHP ilçe teşkilat başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları başkanların yanı sıra çok sayıda davetli katılım sağladı. Şeflerin hazırladığı özel gösterinin ardından açılış gerçekleştirildi.

MG Kekik Steakhouse mutfak şefi Ümit Düz Çorlu Medya kameralarına özel yaptığı açıklamalarda, “Ürünlerimizi Chawrole, Limuzin ve Simental cinsi hayvanlardan elde ediyoruz. Etlerde yağlılık oranı ne kadar iyi olursa bizim için o kadar iyi oluyor. Böylece etlerimizi daha uzun süre saklayabiliyoruz. Etlerimizi koruyan aynı zamanda arka tarafta bulunan pembe tuz himalaya tuzu olarak da biliniyor. Yağ oranına göre etlerimizi 20 günden 120 güne kadar 80 derece nem oranı ile dray dolabında bekletebiliyoruz. Ürünlerimizi piyasada kendimiz seçerek buluyoruz. Aslında et ne kadar yağsız olursa o kadar iyi olduğu söylenir ama bu yanlış bir bilgidir. Et ne kadar yağlı olursa lezzeti ve saklama süresi o kadar artar” dedi.

1300 metrekarelik alan ve 500 kişilik kapasitesiyle Çorlu’da farklı stil ve lezzetleriyle açılan GM Kekik Steakhouse’a Çorlu Medya ekibi olarak başarılar dileriz.