Tekirdağ İtfaiyesi Destek İçin Yola Çıktı

TAKİP ET

Rahim Taşkın/Ünzüle Coşkun (Çorlu Haber) - Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı2 arazöz, 3 tanker ve 12 personel ile Antalya ve Muğla afet bölgelerine destek vermek amacıyla yola çıktı.

Akdeniz kıyısındaki Manavgat'ta Çarşamba günü öğleden sonra başlayan ve Türkiye'yi günlerdir etkisi altına alan orman yangınlarına maalesef her an bir yenisi daha ekleniyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekipler, yangınla mücadele eden Antalya ve Muğla’ya doğru yola çıktı. Tüm hazırlıklarını tamamlayarak hızlı bir şekilde harekete geçen Tekirdağ İtfaiyesi, 2 arazöz, 3 tanker ve 12 personelden oluşan ekibini Antalya ve Muğla'ya uğurladı. Tekirdağ İtfaiyesi’nin başarılı erleri, istenilen noktalara nakledilerek yangın söndürme çalışmalarına destek verecek.



ÇORLU VE ERGENE BELEDİYELERİNDEN DESTEK
Çorlu Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı 18 ton kapasiteli 1 su tankeri ile 2 personel Muğla’ya destek olmak için yola çıktı.



Muğla’ya destek amacıyla 1 su tankeri ve 2 personelin yola çıktığını belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Muğla'nın Marmaris ilçesinde Orman yangınıyla mücadele eden ekiplere destek olmak amacıyla Belediyemiz su tankeri aracıyla yola çıktı. Tüm Türkiye'nin yüreğini yakan orman yangınları devam ederken Ergene Belediyesi olarak var gücümüzle yangın söndürme ekiplerimize destek olacağız” dedi.