Tekirdağ'da Kadınları Videoya Çeken Yabancı Uyruklu Şahıs Dövüldü Haberine Valilikten Açıklama!

TAKİP ET

Rahim Taşkın/Ünzüle Coşkun (Çorlu Haber) İstanbul'da bir alışveriş merkezinde telefon kamerası ile kadınların videolarını çektiği iddia edilen bir mülteci çevredekiler tarafından dövüldü. Görüntülerin Tekirdağ'da çekildiği iddia edilerek paylaşılmasının ardından Tekirdağ Valiliği'nden konu ile ilgili açıklama geldi.

İstanbul’da bir alışveriş merkezinde iddiaya göre bir mülteci, telefon kamerası ile kadınların videosunu çekerken çevredekiler tarafından fark edildi.

İddialar üzerine çevredekiler mülteciyi dövmeye başladı. Bazı basın-yayın ve sosyal medya hesaplarında olayın gerçekleştiği ilin Tekirdağ olduğu iddia edildi. Sosyal medyada kısa sürede yayılan görüntü ile ilgili Tekirdağ Valiliği tarafından açıklama yapıldı. Yapılan yazılı açıklamada, “Bazı basın-yayın organlarında ve sosyal medya hesaplarında, ilimizde bulunan bir sığınmacının alışveriş merkezi içerisinde darp edildiği yönünde video eşliğinde haberlerin yayınlandığı görülmüştür.

Bahse konu video ve ilimizdeki AVM’lerde yapılan geniş çaplı inceleme ve araştırmalar neticesinde, videonun ilimiz ile herhangi bir alakasının olmadığı, ayrıca ilimizde böyle bir olayın yaşanmadığı tespit edilmiştir. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.