Tedavi Gördüğü Hastaneden Taburcu Olan Adam, 3 Aydır Her Yerde Aranıyor!

TAKİP ET

Rahim Taşkın/Ünzüle Coşkun (Çorlu Haber) – Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde yaşayan ve psikolojik sorunları olan 46 yaşındaki İsa Güneş Edirne'de tedavi gördüğü hastaneden taburcu olmasının ardından 3 aydır kayıp. İsa Güneş'in hayatından endişe eden kardeşi Alim Güneş, abisini görenlerin kendilerine ulaşmasını isteyerek 'Abim 3 aydır kayıp. Kendisinden hiçbir ses, seda yok. Bilen gören bize Allah rızası için yardımcı olsun' dedi.

Edinilen bilgilere göre, psikolojik sorunları olan İsa Güneş yaklaşık 3 ay önce Edirne’de bulunan bir hastaneye tedavi olmak üzere gitti. Bir süre hastanede tedavisi yapılan Güneş’ten taburcu olmasından bu yana haber alınamıyor. En son hastaneden taburcu olduktan sonra bir eczaneden ilaçlarını alan İsa Güneş 3 aydır kayıp olarak aranıyor.

ABİMİN HAYATINDAN ENDİŞE EDİYORUM

Abimin hayatından endişe ediyorum diyen ve bir an önce bulunmasını isteyen Alim Güneş, “Abim 1.60-1.70 boylarında 70-80 kilogram aralığında biri. Psikolojik sorunları olduğu için Edirne’de ki hastanede tedavi olmak için gitti. Tedavisinin ardından taburcu oldu ama biz kendisinden haber alamıyoruz. En son Edirne’de bir eczaneden hastaneden çıkar çıkmaz ilaç almış. Abim psikolojik sorunları olduğu için bazen sokakta kalıyordu. Herkesten rica ediyorum sokaklarda yaşıyorsa görenler mutlaka vardır. Ben kendisinin hayatından endişe ediyorum. Abimi görenler 112’ye ya da bana 0507 262 88 41 iletişim numarasından ulaşarak yerini söyleyebilir. Allah rızası için abimi bulmama yardımcı olun” dedi.