Seyir Halindeki Araca Silahlı Saldırı Düzenlendi, 2 Ölü 1 Ağır Yaralı

TAKİP ET

Rahim Taşkın/Ünzüle Coşkun (Çorlu Haber) – Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde seyir halindeki araca düzenlenen silahlı saldırıda 2 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de ağır yaralandı.

Olay, Çorlu İlçesi halk dilinde Kore Mahallesi olarak bilinen Hıdırağa Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Susam Sokak üzerinde seyir halinde olan İlker Korkmaz, Tolga D. ve Gökmen Bektaş’ın içinde bulunduğu araca kimliği henüz tespit edilemeyen kişi ya da kişilerce silahlı saldırı düzenlendi. Meydana gelen olayda araçta bulunan 3 kişi ağır yaralandı.
Çevredekiler yaralıların yardımına koşarken durum polis ve sağlık ekiplerine bildirildi. Ağır yaralanan İlker Korkmaz, Tolga D. ve Gökmen Bektaş olay yerine gelen yakınları tarafından ilçede bulunan özel ve devlet hastanesine götürüldü. Olay yerine gelen polis ekiplerince bölgede geniş güvenlik önlemleri alındı. Kaldırıldığı hastanelerde tedavi altına alınan 27 yaşındaki İlker Korkmaz ve 15 yaşındaki Gökmen Bektaş yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Tedavisi süren Tolga D.’nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Polis ekiplerince silahlı saldırıyı düzenleyen kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.