Ses ve Müzikte Sinyal İşleme Projesinin Sertifika Töreni Gerçekleştirildi

TAKİP ET

Çorlu Özel Ün Okulları, Namık Kemal Üniversitesi ve Tekirdağ Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) ortaklığıyla yapılan 'Ses ve Müzikte Sinyal İşleme' adlı Fen - Teknoloji - Mühendislik - Sanat - Matematik projesi ilk mezunlarını verdi..

Proje kapsamında Tekirdağ Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerinin ses ve müzik sinyallerinin bilgisayar ortamında işlenmesi ve işlenmiş sinyalin uygulama alanları konusunda teorik alt yapı kazandırılmıştır.
Yüz yüze başlayan proje, pandemi şartlarında da kesintiye uğramadan online olarak devam etti. Proje kapsamında Tekirdağ Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerinin ve Çorlu Özel Ün Okulları öğrencilerinin ses ve müzik sinyallerinin bilgisayar ortamında işlenmesi ve işlenmiş sinyalin uygulama alanları konusunda teorik altyapı kazandırıldı.
Eğitim planının öğrenme çıktıları dünyanın en büyük eğitim çözümleri şirketi olarak bilinen İngiltere merkezli Pearson ile birlikte çalışan Çorlu Ün Okulları aracılığıyla Pearson’a gönderilmiş ve Pearson tarafından onaylandıktan sonra eğitimi tamamlayan 31 öğrenci uluslararası geçerliliğe sahip akreditasyonu olan sertifika almaya hak kazanmıştır.
Sertifika programına Tekirdağ Vali Yardımcısı Asalet Karabulut, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz Çakıcı, Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Funda Eryılmaz Açıkgöz, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İlhan Koçer, Tekirdağ Bilsem Müdürü Güner Evren, Özel Ün Okulları Kurucuları Süleyman Kuz, Cihan Değirmencioğlu, Ali Akın, Murat Ergin ve Engin Günçe, Özel Ün Okulları Müdürü Seher Kaptan, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü Müzik Koordinatörü Melih Patoğlu, projenin yürütücüsü Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Öğr. Gör. Duygu Hüyük, akademik ve idari personel, öğrenciler ve aileleri katıldı.
Program öğrencilere sertifikalarının verilmesinin ardından toplu fotoğraf çekimi ile sonlandı.
 

ün okulları ün okulları fiyatları ün okulları çorlu iletişim ün okulları instagram