Şarköy Çiftlik Şarköy'den Gelen Lezzet

TAKİP ET

Zeytin sağlıklı yaşam için bulunmaz nimet. Doğal, kaliteli ve yetiştirildiği yerlerden zeytin almak zorlaşıyor. İnsanlar lezzetli ve sağlıklı ürünlere talep gösteriyor.

Zeytin sağlıklı yaşam için bulunmaz nimet. Doğal, kaliteli ve yetiştirildiği yerlerden zeytin almak zorlaşıyor. İnsanlar lezzetli ve sağlıklı ürünlere talep gösteriyor. Bu ihtiyacı dikkate alan Tekirdağ Şarköy ‘ün firması Şarköy Çiftlik  www.sarkoyciftlik.com.tr sitesinden tüm Türkiye’ye uygun fiyat ve ücretsiz kargo ile ürün gönderiyor.

Kalite ve güvenilir zeytinyağı

Günümüzde bilinçli tüketiciler, margarin ve katı yağlardan, en sağlıklı yağa zeytinyağına geçiş yapıyor. Kalp ve damar dostu olan zeytinyağı ömrünüzü uzatıyor. Gıda hilelerinin çok yoğun olduğu zeytinyağ sektöründe güvenilir markalardan almak gerekiyor. Gıda bakanlığından üretim izinleriyle Şarköy Çiftlik 2000 yılından beri Şarköy yöresinin zeytinlerini zeytinyağına dönüştürüyor. Farklı ambalaj seçenekleri ile tüketicinin ihtiyaçlarına cevap veriyor. Erken hasat soğuk sıkım teknikleri ile dünya klasmanında lezzetler üretiliyor.



Organik ve doğal ürünler

Yöresel ürünlerin ne kadar lezzetli oldukları herkes tarafından biliniyor. Erişte, tarhana ve kuskus gibi Trakya mutfağına ait ürünler, ata tohumundan üretilen GDO içermeyen bakliyat çeşitleri rağbet görüyor. Çoklu alımlarda indirim ve ücretsiz kargo uygulanıyor.



Naturel bal ve reçeller

Günümüzde gerçek bal ve glikoz şurubu içermeyen ürün bulmak çok zorlaştı. Yerinde üretim felsefesiyle en taze meyvelerden, koruyucusuz ve pancar şekeri ile üretilen reçeller ilgi görüyor. Ganos dağlarında ve Istranca dağlarında bulunan arı kovanlarından en naturel ballar üretiliyor. Tüm ürünlerin gıda analizler Tarım ve Gıda Bakanlığının düzenli kontrolleri ile denetleniyor.



Şirden mayalı peynir çeşitleri

Şarköy’ 1967 den beri süt ürünleri imalatı yapan firma en taze ve şirden mayası ile yapılmış ürünleri piyasaya sunuyor. Daha lezzetlenmesi için özel soğuk hava depolarında 6 ay olgunlaştıktan sonra satışa sunuluyor. Vakumlu torbalarda satılan ürünler soğuk zincir prensipleri ile kargo ile gönderiliyor.

Firma ayrıca Şarköy’de ürünlerinin satıldığı mağazaya sahip.
Harita





 

şarköy çiftlik şarköy çiftlik kahvaltı şarköy çiftlik papazkarası şarap şarköy çiftlik kahvaltı tekirdağ şarköy çiftlik papazkarası şarap fiyatı