Salcano Trakya'da İkinci Yatırımını Tekirdağ'a Yapacak

TAKİP ET

Rahim Taşkın/Ünzüle Coşkun (Çorlu Haber) Kırklareli'ne Salcano Bisiklet tarafından kurulacak olan bisiklet fabrikasının temeli atıldı. Ayrıca Salcona Bisiklet, Trakya'daki bir sonraki yatırımı için Tekirdağ'ı seçtiği duyuruldu. 

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Salcano Bisiklet’in Trakya’daki ikinci yatırımı için Tekirdağ’ı seçtiğini duyurdu. Paylaşımda, “Sektörün önemli firmalarından Salcano Bisiklet, Muratlı Karıştıran bölgesine yatırım yapma kararı aldı. Bu yatırım bölgemize ve şehrimize olumlu istihdam sağlayacaktır" ifadelerini kullandı.

Salcano Bisiklet Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Akgün, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan’ın sosyal medya paylaşımının altına, "Teşekkür ederim Mestan Bey. Trakya’ya yatırım yapmak bizim için ayrı bir heyecan" diyerek cevap verdi.

Salcano Bisiklet’in Lüleburgaz Büyükkarıştıran Organize Sanayi Bölgesi’nde kuracağı bisiklet fabrikasının temel atma töreni Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ve Kırklareli Valisi Osman Bilgin’in katılımıyla gerçekleşti.