Otomobil Demir Yüklü At Arabasına Çarptı, 3 Yaralı

TAKİP ET

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde otomobil aynı istikamette seyir halinde olan demir yüklü at arabasına çarptı. Meydana gelen kazada 3 kişi yaralanırken Çorlu-Ergene karayolu yaklaşık 45 dakika araç trafiğine kapandı.

Olay, Çorlu ilçesi Çorlu-Ergene Karayolu askeri kışla mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Çorlu istikametine seyir halinde olan Süleyman A. yönetimindeki 59 YJ 664 plakalı otomobil, aynı istikamete seyir halinde olan Sezer C. hakimiyetindeki demir yüklü at arabasına çarptı. Meydana gelen kazada otomobil sürücüsü Süleyman A. ile at arabasında bulunan Hamide K. ve Rabia Ş. Yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Gelen sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar tedavi edilmek üzere Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Öte yandan kazayı duyup olay yerine gelen at arabasındaki kazazedelerin yakınları, sinir krizi geçirdi.

Kaza sonrası paramparça olan at arabasında yüklü olan demirler yola saçıldı. Yaklaşık 45 dakika tamamen araç trafiğine kapanan Çorlu – Ergene karayolu demirlerin toplanmasının ardından normale döndü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

çorlu trafik kazası çorlu trafik kazası 2022 çorlu trafik kazası 2021 Çorlu haber