ORGAN BAĞIŞIYLAHAYAT VEREN KIRCI, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

TAKİP ET

Edirne Belediyesi'nde 1984 yılından bu yana görev yapan ve geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden 55 yaşındaki Hüsnü Kırcı, son yolculuğuna uğurlandı. Beyin ölümü gerçekleştikten sonra ailesi tarafından organları bağışlanan ve 4 kişinin yaşama tutunmasını sağlayan Kırcı için, Edirne Belediyesi'nde tören düzenlendi.

Edirne Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde teknisyen olarak görev yapan Hüsnü Kırcı, geçtiğimiz gün beyin kanaması sebebiyle Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılmış, rahatsızlığının ikinci gününde ise Edirne’deki özel bir hastanede yoğun bakıma alınmıştı. Beyin ölümü gerçekleştikten sonra ailesi tarafından organları bağışlanan ve 4 kişinin yaşama tutunmasına neden olan Kırcı için, Edirne Belediyesi’nde tören düzenlendi.

                Törene, Edirne Belediye Başkan Yardımcıları Çiğdem Gegeoğlu, Hakan İşcan, Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, Hüsnü Güler ile Hüsnü Kırcı’nın ailesi, dostları ve çok sayıda belediye personeli katılırken, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, şehir dışında olduğu için törene katılamadı.

                Edirne Belediyesi ailesi olarak Hüsnü Kırcı’yı son yolculuğuna uğurladıklarını ifade eden Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu, “Bugün acımız büyük. Böyle zamanlarda konuşmak çok zor… İnsanın dili bağlanıyor, boğazı düğümleniyor. Bir nebzede gururluyuz bugün, çünkü aramızdan ayrılan arkadaşımız giderken gönlünün büyüklüğünü, yüreğinin büyüklüğünü hepimize ispat etti.  Dün yaptığı organ bağışıyla 4 kişinin hayata tutunmasına sebep olarak, bu dünyada ki son görevini de yerine getirdi.  Rabbim inşallah geride kalanlara sağlıklı ömürler nasip eder. Organ bağışının yapılmasına izin verdiğiniz için de ailesine teşekkür ediyorum.  Hepimizin başı sağ olsun” dedi.

                Hüsnü Kırcı’nın naaşı Eski Cami’nde kılınan İkindi Namazı’nın ardından, Buçuktepe Mezarlığı’na defnedildi.