Minik Öğrencilerden En Anlamlı Gösteri

TAKİP ET

Rahim Taşkın/Ünzüle Coşkun (Çorlu Haber) Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Alipaşa İlkokulu Anasınıfı öğrencilerinin yaptığı 10 Kasım gösterisi büyük beğeni aldı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 83'üncü yıl dönümünde düzenlenen etkinliklerle anıldı. Kaynak: Kahramanmaraş’ta Atatürk’ü anma etkinlikleri
Çorlu Alipaşa İlkokulu Anasınıfı öğrencileri 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü münasebetiyle unutulmayacak bir gösteriye imza attı. Öğretmenleri Gülçin Manav ve Tuba Tanyıldız öncülüğünde hazırlanan gösteride minikler Büyük Önder’i sevgi, saygı ve rahmetle andı. Anıtkabir maketinin yanında sıraya dizilen öğrenciler “10 Kasım En Büyük Yasım” adlı marşı hazırladıkları koreografi gösterisi ile seslendirdi. Miniklerin duygu yüklü 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı izleyenler tarafından tam not aldı. Bazı vatandaşlar ise bu anları ölümsüzleştirmek için telefonlarına sarıldı.
Ayrıca İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını ezbere okuyan Anasınıf öğrencisi Zeynep Tuğsem Aydın izleyenler tarafından büyük alkış aldı. 
Minik öğrenciler tarafından hazırlanan gösteri: