'Melek' erkek çıktı, çıldırdı

TAKİP ET

Antalya'da bir süre önce eşi Yasemin Özkan'ı bıçaklayan Levent Özkan'ın (34), Yasemin Özkan'ın telefonuna 'Melek' isimli birinden gelen arama nedeniyle tartıştığı ortaya çıktı.

Çalıştıkları otelde tanışan çift, geçen yıl evlendi. Bir süre sonra Levent Özkan, eşinin sık mesaiye kalıp eve geç gelmesinden rahatsız oldu. Karısının, arkadaşlarıyla sık telefon görüşmesi yaptığını öğrenen Özkan, aldatıldığından şüphelendi. Bir gece Yasemin Özkan, ’Melek’ adıyla kayıtlı kişi tarafından arandı. Levent Özkan, bu kişinin kim olduğunu öğrenmek için kendi telefonundan aradı. Telefonu bir erkeğin açması üzerine Levent Özkan eşiyle tartıştı. Bir süre sonra çift anlaşmalı boşanmaya karar verdi. Yasemin Özkan, bir arkadaşının evinde kalmaya başladı. 

Geçen 15 Mayıs günü konuşmak için parkta buluşan çift, ’aldatma’ konusunda tartışarak tekrar kavga etti. Levent Özkan yanındaki sustalı bıçakla eşini 5 kez bıçaklayıp kaçtı. Yaralanan Yasemin Özkan hastaneye götürülürken, teslim olan Levent Özkan tutuklandı. Ömür boyu hapis istemiyle dava açılan Özkan, eşinin ’Seni aldattım’ sözü üzerine bıçakladığını, Yasemin Özkan ise eşinin iftira attığını ileri sürdü. 

172 reform, 43 vaat