Makro Projeleri Bakanlara Sunuldu

TAKİP ET

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün: 20 Ağustos 2016 Cumartesi günü Çorlu Hilton Otel'de düzenlenen, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü'nün de bulunduğu yatırım toplantısına katıldı.

Toplantıya: Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri; Mustafa Yel, Ayşe Doğan ve Metin Akgün, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, DSİ Genel Müdürü Murat Acu, Derin Deniz Deşarj A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Ceyhan, Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez ile kurum ve kuruluşların temsilcileri katılımda bulundular.

Toplantıda DSİ Genel Müdürü Murat Acu, Derin Deniz Deşarj A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Ceyhan, Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez, Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz birer sunum gerçekleştirdi.

BAKANLARDAN PROJEYE DESTEK SÖZÜ

Karşılıklı soru - cevap şeklinde devam eden toplantının akabinde söz alan Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; Odamız Makro Projeleri olan Çorlu Lojistik Köy Projesi ve İleri Teknoloji Üniversitesi hakkında Odamız tarafından hazırlanan fizibilite raporlarını takdim ederek bilgiler verdi. Her iki bakanda gerçekleştirilmek istenen projelerle ilgili ellerinden gelen destekleri vereceklerini dile getirdiler.