Mahalleliyi Korkutan Yangın!

TAKİP ET

Rahim Taşkın/Ünzüle Coşkun (Çorlu Haber) – Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 2 katlı metruk binada çıkan yangın mahallede korku dolu anlar yaşattı.

Olay, Çorlu ilçesi Cemaliye Mahallesi Doktor Abdullah Cevdet Sözeri Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 2 katlı metruk binada henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Metruk binanın önünde bulunan tekstil atıklarının da alev alması sonucu yangın kısa sürede büyüdü. İhbar üzerine olay yerine polis ve çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saat süren çalışmaları sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.
MAHALEDE KORKU DOLU ANLAR
Metruk binaya sık sık madde bağımlarının geldiğini ifade eden mahalleli, “Ben sesleri duyup camdan baktığımda evden alevlerin yükseldiğini gördüm. Çok korktuk hemen kendimizi evin dışına attık. Buraya zaten sık sık madde bağımlıları, tinerciler geliyor. Bizler bıktık şikayet etmekten. Çocuklarımızı sokağa gönderemiyoruz. Az ileride okul var. Bu yolu kullanan öğrenciler korkarak geçiyorlar. Metruk binaları belediye yıksın hem canımızı hem malımızı tehdit ediyor. İtfaiye ekipleri zamanında müdahale edemeseydi yan evlere sıçrayacaktı bu yangın. O evde oturanların suçu ne? Allah’tan kimseye bişey olmadı. Burası Cemaliye Mahallesi olduğu için kimse ilgilenmiyor. Bakın emlak konutlarında bir tane metruk bina var mı? Şikayet ettikleri gibi hemen müdahale ediyorlar. Belediye ekipleri bizce sokak sokak gezip metruk binaları tespit ederek yıksınlar. Böylelikle belki madde bağımlıları da azalır” dedi.
 

çorlu ev yangını metruk bina çorlu metruk bina