Kuzeni Tarafından Vuruldu, Hastaneye Giderken Kaza Yaptı

TAKİP ET

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde hayvancılıkla uğraşan iki amcaoğlu arasında çiftlikte çıkan tartışmada kan aktı. İddiaya göre 50 yaşındaki Ethem K., 35 yaşındaki Rıdvan K.'yı pompalı tüfekle vurup kaçtı. Ayaklarından vurulan ve kanlar içinde kalan Rıdvan K.'yı hastaneye götüren otomobil ise yolda takla attı. Kazayı otomobildekiler yara almadan atlatırken, Rıdvan K. ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay, Fatih Mahallesi’nin Ambardere mevkisindeki Plevne Caddesi yakınlarında bulunan bir hayvan çiftliğinde meydana geldi. Daha önceden aralarında anlaşmazlık olduğu iddia edilen amcaoğulları Ethem K. ve Rıdvan K. iddiaya göre yer anlaşmazlığı nedeniyle tartışmaya başladı.
AYAKLARINDAN YARALANDI
Tartışma kavgaya dönüşünce Ethem K., Rıdvan K.’ya pompalı tüfekle 3 el ateş etti. İki bacağından yaralanan Rıdvan K. kanlar içinde kalırken, Ethem K. ise olay yerinden kaçtı. Olaya tanık olan çiftlikteki diğer çalışanlar ise durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.
HASTANEYE GİDERKEN KAZA YAPTILAR
Tarif ile bulunması zor bir mevkide olan çiftliği sağlık ekipleri tüm çabalarına rağmen bulamadı. Bunun üzerine çiftlikte bulunan ve ehliyeti olmadığı öğrenilen 18 yaşındaki F.K., Rıdvan K.’yı çiftlikteki 35 KD 682 plakalı otomobile bindirerek hastaneye doğru yola çıktı. Yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirdiği otomobil takla attı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Rıdvan K., tedavi altına alındı. Kazayı yara almadan atlatan F.K. ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.



POLİS İNCELEME YAPTI
Polis ekipleri de olayın gerçekleştiği hayvan çiftliğindeki ağılda inceleme yaptı. Polisin olayla ilgili başlattığı tahkikat sürüyor.
Haber: Çerkezköy Bakış Gazetesi

çerkezköy haber çerkezköy haber kavga çerkezköy haber ölüm çerkezköy haber intiharı son dakika çerkezköy haber trafik kazası