Koronavirüse 2'inci Kez Yakalanan Başkan Yüksel Taburcu Oldu

TAKİP ET

Rahim Taşkın/Ünzüle Coşkun (Çorlu Haber) - Geçtiğimiz günlerde koronavirüse ikinci kez yakalanan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu. Hastaneden taburcu olan Başkan Yüksel annesinin elini öpmesinin ardından camiye giderek şükür namazı kıldı. 

Tekirdağ’ın en çok çalışan belediye başkanları arasında yer alan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel geçtiğimiz günlerde ikinci kez koronavirüse yakalandı. Hastanede tedavi süreci tamamlanan Başkan Yüksel bugün taburcu oldu. Sağlığına kavuşmasının ardından İlk olarak annesini ziyaret ederek elini öpen Başkan Yüksel ardından Velimeşe Camiine giderek şükür namazı kıldı. 
Tüm hastalar için şifa dilediğini ifade eden Başkan Rasim Yüksel, “ ikinci kez koronavirüse yakalandım. Tedavi sürecim bugün son bulmasının ardından taburcu oldum. İlk olarak annemi ziyaret ederek hayırlı duasını aldım ve ardından camiye giderek 2 rekat şükür namazı kıldım. Önce sağlığıma kavuştuğum için şükür ettim sonra şifa bekleyen tüm hastalar için acil şifalar diledim. Daha öncede ağır şekilde atlattığım koronavirüsü tekrar yenerek işimin başına döneceğim. Ergene’de daha yapacağımız bir çok proje ve hizmet var. Halkım için çalışmaya en kısa sürede başlayacağım. Çorlu Devlet Hastanesi Başhekimi Mustafa Doğan ve tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ederim. Bana dualarını eksik etmeyen tüm Ergenelilere teşekkür ederim” dedi. 
Başkan Yüksel torunu Dilem ile Ergene Velimeşe Göl Restoranda balık tutarak hasret giderdi.