Korona Tedavisi Gören Başkan Yüksel'den Sevindiren Haber Geldi

TAKİP ET

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde koronavirüs tedavisi gören Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel'in sağlık durumu hakkında açıklama yapıldı. Ergene Belediyesi'ne ait sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Başkan Yüksel'in yoğum bakım ünitesinden çıkartılarak geçiş odasına alındığı duyuruldu.

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde koronavirüs tedavisi gören Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel'in sağlık durumu hakkında açıklama yapıldı. 
Ergene Belediyesi'ne ait sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Tedavisi İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde devam etmekte olan Ergene Belediye Başkanımız Rasim Yüksel'in hastane yetkilileri tarafından yoğun bakımdan çıkartılıp geçiş odasına alındığı, tedavisinin çok iyi yönde ilerlediği ve sağlık durumunun daha da iyiye gittiğinin bilgisi verildi. Sevincimizi ve mutluluğumuzu siz çok kıymetli vatandaşlarımızla ve kamuoyuyla paylaşıyoruz. Bu zor döneminde dualarını başkanımızdan esirgemeyen, geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederiz" denildi.

7 Ekim'de Test sonucunun pozitif çıkması üzerine hastanede takibi yapılan Başkan Yüksel, sağlık durumu kötüleşince 14 Ekim tarihinde İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ne sevk edilmiş ve yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı.