Kaymakam Sarılı ve Başkan Sarıkurt Marketleri Denetledi

TAKİP ET

Rahim Taşkın/Ünzüle Coşkun (Çorlu Haber) - Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı ve Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, zabıta ekipleri ile birlikte temel gıda ürünlerindeki fiyat artışlarına yönelik marketleri denetledi.

Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı ve Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ile beraberindeki ekipler Çorlu’da belirli noktalardaki marketleri gezerek fahiş fiyatlara yönelik denetim gerçekleştirdi. Raflardaki yağ stokları ve fiyatlar incelenirken zabıta ekipleri de reyon ve kasalardaki fiyatları karşılaştırdı. Denetimlerde 13 iş yeri denetlenirken 1 iş yeri hakkında yetkililerce tutanak düzenlendi. 
Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, ilçedeki marketleri denetlediklerini belirterek, “Yağ hususunda vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda denetim yapıyoruz. Vatandaşlarımızın ihbarlarını denetliyoruz. Raflarda ürünlerin var olup olmadığını beraberinde fiyat hususundaki piyasadaki tüm ürünlerin fiyat skalasının ne olduğunu fahiş fiyat uygulamasının olup olmadığını denetliyoruz.” dedi.
Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Çorlu Kaymakamımız Sn. Cafer Sarılı, emniyet güçlerimiz, zabıta ekiplerimiz ve yetkili kurumlar ile birlikte kentimizde hizmet veren marketlerde stokçuluğa karşı denetim gerçekleştirdik” dedi.



 

market denetimi market denetimini kim yapar market denetimi nasıl yapılır market denetiminde dikkat edilmesi gerekenler zabıta market denetimi