Kayıp Olarak Aranıyordu Ergene Deresinde Ölü Bulundu

TAKİP ET

Rahim Taşkın/Ünzüle Coşkun (Çorlu Haber) Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde psikolojik tedavi gören kayıp olarak aranan 52 yaşındaki Yüksel Vatansever Ergene deresinde ölü bulundu.

Olay, Ergene ilçesi Ulaş Mahallesi Ulaş Çamlık Alanı’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, dün vefat eden kız kardeşinin cenazesinin ardından ortadan kaybolan 52 yaşındaki Yüksel Vatansever için yakınları kayıp başvurusunda bulundu. Bir süre psikolojik tedavi gören Vatansever’i bulmak için jandarma ekiplerince çalışma başlatıldı.

Çamlık alana piknik yapmak için gelen vatandaşlar derenin içerisinde hareketsiz birinin olduğunu fark etmeleri üzerine durum jandarma ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerince sudan çıkartılan kişinin kayıp olarak aranan Yüksel Vatansever olduğu belirlendi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde Vatansever’in hayatını kaybettiği tespit edildi. Cumhuriyet savcısı ve jandarma ekiplerinin incelemelerini tamamlamasının ardından Yüksel Vatansever’in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.